Locatie PDF Imprimare Email

Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului.

Locatia Complexului Turistic Craciuneasa este la 30 km de Sibiu, in mijlocul unei paduri de conifere.
Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din Transilvania si Romania, oras ce beneficiaza de o istorie bogata, cu influente Sasesti si imprejurimi cu obiceiuri populare bine pastrate.
Gura Raului se gaseste la o distanta de 18 km de Sibiu si este un sat minunat cu vechi obieciuri si traditii. Raul Cibin ce traverseaza satul isi are izvoarele la o distanta nu foarte mare de cabana.
Daca urcati 15 km pe drumul forestier din stanga lacului veti descoperi in mijlocul padurii Cabana Craciuneasa, pe o insula inconjurata de apele Raului Cibin si de copaci vesnic verzi.

 

Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. ATV.Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului.

Transport

  • Spre Sibiu: trenuri (inclusiv internationale)linii de autobuz si aeroport international
  • De la Sibiu spre Gura Raului: autobuze, microbuze si masini (18 km)
  • De la Gura Raului: microbuze, masini si cai sau trasuri (15km)

Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Vedere asupra satului Gura RauluiImagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului. Imagine din apropiere de cabana Craciuneasa. Barajul Gura Raului.

 
Copyright © Cabana Craciuneasa. All rights reserved.